Hitta ett bageri i Bastuträsk - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Bastuträsk. Om du bor i Bastuträsk och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Bastuträsk. Om du letar efter ett bageri i Bastuträsk som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Bastuträsk

Här är en lista över alla bagerier i Bastuträsk som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bastuträsk som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Bastuträsk

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Bastuträsk om du vill göra något speciellt på ett bageri i Bastuträsk. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Bastuträsk från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Bastuträsk

Det finns minst ett bageri i Bastuträsk, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Bastuträsk, finns nedan lite allmän information om Bastuträsk som kan vara av intresse.

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Bastuträsk kan du läsa mer om Bastuträsk i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Bastuträsk som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bastuträsk som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.