Hitta ett bageri i Bjurholm - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Bjurholm. Om du bor i Bjurholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Bjurholm. Om du letar efter ett bageri i Bjurholm som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Bjurholm

Här är en lista över alla bagerier i Bjurholm som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bjurholm som uppfyller dina behov här.

AB Nyåkers Pepparkakor
Vännäsv. 2
916 31 BJURHOLM


Coop Konsum
Storg. 2
916 31 BJURHOLM


Orientfalafel i Bjurholm AB
Vännäsv. 2
916 31 BJURHOLM


Frallor och fika i Bjurholm

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Bjurholm om du vill göra något speciellt på ett bageri i Bjurholm. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Bjurholm från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Bjurholm

Det finns minst ett bageri i Bjurholm, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Bjurholm, finns nedan lite allmän information om Bjurholm som kan vara av intresse.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Bjurholm kan du läsa mer om Bjurholm i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Bjurholm som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bjurholm som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.