Hitta ett bageri i Boliden - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Boliden. Om du bor i Boliden och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Boliden. Om du letar efter ett bageri i Boliden som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Boliden

Här är en lista över alla bagerier i Boliden som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Boliden som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Boliden

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Boliden om du vill göra något speciellt på ett bageri i Boliden. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Boliden från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Boliden

Det finns minst ett bageri i Boliden, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Boliden, finns nedan lite allmän information om Boliden som kan vara av intresse.

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Boliden kan du läsa mer om Boliden i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Boliden som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Boliden som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.