Hitta ett bageri i Bureå - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Bureå. Om du bor i Bureå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Bureå. Om du letar efter ett bageri i Bureå som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Bureå

Här är en lista över alla bagerier i Bureå som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bureå som uppfyller dina behov här.

Lilla Hantverksbageriet Skellefteå AB
Tällön 773
932 91 BUREÅ


Frallor och fika i Bureå

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Bureå om du vill göra något speciellt på ett bageri i Bureå. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Bureå från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Bureå

Det finns minst ett bageri i Bureå, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Bureå, finns nedan lite allmän information om Bureå som kan vara av intresse.

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Bureå kan du läsa mer om Bureå i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Bureå som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bureå som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.