Hitta ett bageri i Burträsk - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Burträsk. Om du bor i Burträsk och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Burträsk. Om du letar efter ett bageri i Burträsk som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Burträsk

Här är en lista över alla bagerier i Burträsk som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Burträsk som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Vasabrog. 4
937 31 BURTRÄSK


Frallor och fika i Burträsk

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Burträsk om du vill göra något speciellt på ett bageri i Burträsk. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Burträsk från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Burträsk

Det finns minst ett bageri i Burträsk, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Burträsk, finns nedan lite allmän information om Burträsk som kan vara av intresse.

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Burträsk kan du läsa mer om Burträsk i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Burträsk som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Burträsk som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.