Hitta ett bageri i Dorotea - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Dorotea. Om du bor i Dorotea och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Dorotea. Om du letar efter ett bageri i Dorotea som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Dorotea

Här är en lista över alla bagerier i Dorotea som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Dorotea som uppfyller dina behov här.

Göran Konditori och Bageri
Parkv. 2
917 31 DOROTEA


Coop Nära
Storg. 37
917 32 DOROTEA


Frallor och fika i Dorotea

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Dorotea om du vill göra något speciellt på ett bageri i Dorotea. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Dorotea från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Dorotea

Det finns minst ett bageri i Dorotea, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Dorotea, finns nedan lite allmän information om Dorotea som kan vara av intresse.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Dorotea kan du läsa mer om Dorotea i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Dorotea som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Dorotea som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.