Hitta ett bageri i Granö - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Granö. Om du bor i Granö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Granö. Om du letar efter ett bageri i Granö som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Granö

Här är en lista över alla bagerier i Granö som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Granö som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Granö

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Granö om du vill göra något speciellt på ett bageri i Granö. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Granö från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Granö

Det finns minst ett bageri i Granö, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Granö, finns nedan lite allmän information om Granö som kan vara av intresse.

Granö är en tätort i Vindelns kommun. I byn finns kyrka sedan 1954, en Pingstförsamling, skola, affär, och camping på andra sidan hängbron över Umeälven. Byn omnämnd redan i Gustav Vasas jordabok från år 1543.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Granö kan du läsa mer om Granö i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Granö som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Granö som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.