Hitta ett bageri i Holmsund - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Holmsund. Om du bor i Holmsund och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Holmsund. Om du letar efter ett bageri i Holmsund som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Holmsund

Här är en lista över alla bagerier i Holmsund som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Holmsund som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Trädgårdsg. 11
913 31 HOLMSUND


Nisses Conditori
Industrig. 13
913 31 HOLMSUND


Frallor och fika i Holmsund

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Holmsund om du vill göra något speciellt på ett bageri i Holmsund. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Holmsund från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Holmsund

Det finns minst ett bageri i Holmsund, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Holmsund, finns nedan lite allmän information om Holmsund som kan vara av intresse.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Holmsund kan du läsa mer om Holmsund i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Holmsund som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Holmsund som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.