Hitta ett bageri i Jörn - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Jörn. Om du bor i Jörn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Jörn. Om du letar efter ett bageri i Jörn som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Jörn

Här är en lista över alla bagerier i Jörn som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Jörn som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Storg. 32
936 51 JÖRN


Frallor och fika i Jörn

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Jörn om du vill göra något speciellt på ett bageri i Jörn. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Jörn från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Jörn

Det finns minst ett bageri i Jörn, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Jörn, finns nedan lite allmän information om Jörn som kan vara av intresse.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Jörn kan du läsa mer om Jörn i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Jörn som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Jörn som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.