Hitta ett bageri i Kåge - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Kåge. Om du bor i Kåge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Kåge. Om du letar efter ett bageri i Kåge som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Kåge

Här är en lista över alla bagerier i Kåge som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kåge som uppfyller dina behov här.

Bageri Kruskaveln
Östanbäck 620
934 91 KÅGE


Frallor och fika i Kåge

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Kåge om du vill göra något speciellt på ett bageri i Kåge. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Kåge från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Kåge

Det finns minst ett bageri i Kåge, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Kåge, finns nedan lite allmän information om Kåge som kan vara av intresse.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Kåge kan du läsa mer om Kåge i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Kåge som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kåge som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.