Hitta ett bageri i Lövånger - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Lövånger. Om du bor i Lövånger och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Lövånger. Om du letar efter ett bageri i Lövånger som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Lövånger

Här är en lista över alla bagerier i Lövånger som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lövånger som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Kungsv. 15
930 10 LÖVÅNGER


Fazer Bageri
Hökmark 114
930 10 LÖVÅNGER


Dahlgrens Bageri AB
Vebomark 32
930 10 LÖVÅNGER


Frallor och fika i Lövånger

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Lövånger om du vill göra något speciellt på ett bageri i Lövånger. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Lövånger från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Lövånger

Det finns minst ett bageri i Lövånger, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Lövånger, finns nedan lite allmän information om Lövånger som kan vara av intresse.

Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Lövånger kan du läsa mer om Lövånger i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Lövånger som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lövånger som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.