Hitta ett bageri i Lycksele - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Lycksele. Om du bor i Lycksele och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 4 olika bagerier i Lycksele. Om du letar efter ett bageri i Lycksele som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Lycksele

Här är en lista över alla bagerier i Lycksele som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lycksele som uppfyller dina behov här.

Wollberg, Per
Norrbäck 164
921 99 LYCKSELE


Lilla Bageriet, AB
Bångv. 8
921 32 LYCKSELE


Coop Konsum
Storg. 27
921 31 LYCKSELE


Lappmarksbröd
Tallträsk 181
921 93 LYCKSELE


Frallor och fika i Lycksele

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Lycksele om du vill göra något speciellt på ett bageri i Lycksele. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Lycksele från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Lycksele

Det finns minst ett bageri i Lycksele, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Lycksele, finns nedan lite allmän information om Lycksele som kan vara av intresse.

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Lycksele kan du läsa mer om Lycksele i den här artikeln.

Vi upptäckte 4 olika bagerier i Lycksele som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lycksele som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.