Hitta ett bageri i Malå - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Malå. Om du bor i Malå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Malå. Om du letar efter ett bageri i Malå som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Malå

Här är en lista över alla bagerier i Malå som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Malå som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Malå

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Malå om du vill göra något speciellt på ett bageri i Malå. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Malå från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Malå

Det finns minst ett bageri i Malå, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Malå, finns nedan lite allmän information om Malå som kan vara av intresse.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Malå kan du läsa mer om Malå i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Malå som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Malå som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.