Hitta ett bageri i Nordmaling - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Nordmaling. Om du bor i Nordmaling och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Nordmaling. Om du letar efter ett bageri i Nordmaling som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Nordmaling

Här är en lista över alla bagerier i Nordmaling som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nordmaling som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Kungsv. 47
914 32 NORDMALING


Näslunds Konditori
Kungsv. 40
914 32 NORDMALING


Frallor och fika i Nordmaling

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Nordmaling om du vill göra något speciellt på ett bageri i Nordmaling. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Nordmaling från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Nordmaling

Det finns minst ett bageri i Nordmaling, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Nordmaling, finns nedan lite allmän information om Nordmaling som kan vara av intresse.

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Nordmaling kan du läsa mer om Nordmaling i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Nordmaling som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nordmaling som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.