Hitta ett bageri i Obbola - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Obbola. Om du bor i Obbola och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Obbola. Om du letar efter ett bageri i Obbola som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Obbola

Här är en lista över alla bagerier i Obbola som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Obbola som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Obbola

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Obbola om du vill göra något speciellt på ett bageri i Obbola. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Obbola från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Obbola

Det finns minst ett bageri i Obbola, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Obbola, finns nedan lite allmän information om Obbola som kan vara av intresse.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Obbola kan du läsa mer om Obbola i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Obbola som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Obbola som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.