Hitta ett bageri i Sävar - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Sävar. Om du bor i Sävar och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Sävar. Om du letar efter ett bageri i Sävar som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Sävar

Här är en lista över alla bagerier i Sävar som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sävar som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Sävar

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Sävar om du vill göra något speciellt på ett bageri i Sävar. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Sävar från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Sävar

Det finns minst ett bageri i Sävar, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Sävar, finns nedan lite allmän information om Sävar som kan vara av intresse.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Sävar kan du läsa mer om Sävar i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Sävar som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sävar som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.