Hitta ett bageri i Skellefteå - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Skellefteå. Om du bor i Skellefteå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 10 olika bagerier i Skellefteå. Om du letar efter ett bageri i Skellefteå som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Skellefteå

Här är en lista över alla bagerier i Skellefteå som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Skellefteå som uppfyller dina behov här.

Jh:s Hem & Fritid
Klutmark Station 116
931 97 SKELLEFTEÅ


Klutmarks bageri
Klutmark 71
931 97 SKELLEFTEÅ


Wallins Kafferepet
Svedjev. 8 B
931 36 SKELLEFTEÅ


Stigs Konditori
Karlgårdsv. 15
931 62 SKELLEFTEÅ


Coop Forum
Gymnasiev. 8
931 57 SKELLEFTEÅ


Söderkonditoriet Stigs AB
Karlgårdsv. 15
931 62 SKELLEFTEÅ


Coop Konsum
Annastigen 12
931 70 SKELLEFTEÅ


Konditori Kringlan
Getbergsv. 34
931 39 SKELLEFTEÅ


Polfärskt Bröd Skellefteå - Luleå
Verkstadsv. 12
931 61 SKELLEFTEÅ


Dahlqvists Tunnbrödsbageri AB
Klosterg. 4 B
931 62 SKELLEFTEÅ


Frallor och fika i Skellefteå

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Skellefteå om du vill göra något speciellt på ett bageri i Skellefteå. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Skellefteå från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Skellefteå

Det finns minst ett bageri i Skellefteå, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Skellefteå, finns nedan lite allmän information om Skellefteå som kan vara av intresse.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Skellefteå kan du läsa mer om Skellefteå i den här artikeln.

Vi upptäckte 10 olika bagerier i Skellefteå som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Skellefteå som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.