Hitta ett bageri i Skelleftehamn - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Skelleftehamn. Om du bor i Skelleftehamn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Skelleftehamn. Om du letar efter ett bageri i Skelleftehamn som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Skelleftehamn

Här är en lista över alla bagerier i Skelleftehamn som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Skelleftehamn som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Skelleftehamn

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Skelleftehamn om du vill göra något speciellt på ett bageri i Skelleftehamn. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Skelleftehamn från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Skelleftehamn

Det finns minst ett bageri i Skelleftehamn, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Skelleftehamn, finns nedan lite allmän information om Skelleftehamn som kan vara av intresse.

Skelleftehamn är en tätort i Skellefteå kommun 15 kilometer från Skellefteå stad. Det är ett samhälle som är uppbyggt kring hamnen och Rönnskärsverken.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Skelleftehamn kan du läsa mer om Skelleftehamn i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Skelleftehamn som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Skelleftehamn som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.