Hitta ett bageri i Storuman - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Storuman. Om du bor i Storuman och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Storuman. Om du letar efter ett bageri i Storuman som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Storuman

Här är en lista över alla bagerier i Storuman som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Storuman som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Skolg. 18
923 31 STORUMAN


Umansbröd
Falkv. 30
923 32 STORUMAN


Kakbiten
Skolg. 7
923 31 STORUMAN


Frallor och fika i Storuman

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Storuman om du vill göra något speciellt på ett bageri i Storuman. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Storuman från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Storuman

Det finns minst ett bageri i Storuman, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Storuman, finns nedan lite allmän information om Storuman som kan vara av intresse.

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Storuman kan du läsa mer om Storuman i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Storuman som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Storuman som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.