Hitta ett bageri i Tärnaby - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Tärnaby. Om du bor i Tärnaby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Tärnaby. Om du letar efter ett bageri i Tärnaby som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Tärnaby

Här är en lista över alla bagerier i Tärnaby som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Tärnaby som uppfyller dina behov här.

Tärnafjällens Bageri & Konditori
Bergastigen 2 A
920 64 TÄRNABY


Frallor och fika i Tärnaby

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Tärnaby om du vill göra något speciellt på ett bageri i Tärnaby. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Tärnaby från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Tärnaby

Det finns minst ett bageri i Tärnaby, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Tärnaby, finns nedan lite allmän information om Tärnaby som kan vara av intresse.

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Tärnaby kan du läsa mer om Tärnaby i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Tärnaby som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Tärnaby som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.