Hitta ett bageri i Tavelsjö - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Tavelsjö. Om du bor i Tavelsjö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Tavelsjö. Om du letar efter ett bageri i Tavelsjö som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Tavelsjö

Här är en lista över alla bagerier i Tavelsjö som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Tavelsjö som uppfyller dina behov här.

Blomdal Övre AB
BLOMDAL 10 10
922 67 TAVELSJÖ


Frallor och fika i Tavelsjö

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Tavelsjö om du vill göra något speciellt på ett bageri i Tavelsjö. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Tavelsjö från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Tavelsjö

Det finns minst ett bageri i Tavelsjö, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Tavelsjö, finns nedan lite allmän information om Tavelsjö som kan vara av intresse.

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Tavelsjö kan du läsa mer om Tavelsjö i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Tavelsjö som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Tavelsjö som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.