Hitta ett bageri i Vilhelmina - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Vilhelmina. Om du bor i Vilhelmina och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Vilhelmina. Om du letar efter ett bageri i Vilhelmina som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Vilhelmina

Här är en lista över alla bagerier i Vilhelmina som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vilhelmina som uppfyller dina behov här.

K-U-B Kök & Bageri AB
Volgsjöv. 21 B
912 34 VILHELMINA


Coop Konsum
Volgsjöv. 44
912 32 VILHELMINA


Råselebagarn
Råsele 35
912 90 VILHELMINA


Frallor och fika i Vilhelmina

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Vilhelmina om du vill göra något speciellt på ett bageri i Vilhelmina. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Vilhelmina från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Vilhelmina

Det finns minst ett bageri i Vilhelmina, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Vilhelmina, finns nedan lite allmän information om Vilhelmina som kan vara av intresse.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Vilhelmina kan du läsa mer om Vilhelmina i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Vilhelmina som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vilhelmina som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västerbotten.