Hitta ett bageri i Fränsta - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Fränsta. Om du bor i Fränsta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Fränsta. Om du letar efter ett bageri i Fränsta som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Fränsta

Här är en lista över alla bagerier i Fränsta som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Fränsta som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Fränsta

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Fränsta om du vill göra något speciellt på ett bageri i Fränsta. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Fränsta från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Fränsta

Det finns minst ett bageri i Fränsta, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Fränsta, finns nedan lite allmän information om Fränsta som kan vara av intresse.

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Fränsta kan du läsa mer om Fränsta i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Fränsta som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Fränsta som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västernorrland.