Hitta ett bageri i Långsele - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Långsele. Om du bor i Långsele och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Långsele. Om du letar efter ett bageri i Långsele som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Långsele

Här är en lista över alla bagerier i Långsele som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Långsele som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Långsele

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Långsele om du vill göra något speciellt på ett bageri i Långsele. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Långsele från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Långsele

Det finns minst ett bageri i Långsele, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Långsele, finns nedan lite allmän information om Långsele som kan vara av intresse.

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Långsele kan du läsa mer om Långsele i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Långsele som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Långsele som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västernorrland.