Hitta ett bageri i Ljungaverk - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Ljungaverk. Om du bor i Ljungaverk och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Ljungaverk. Om du letar efter ett bageri i Ljungaverk som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Ljungaverk

Här är en lista över alla bagerier i Ljungaverk som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ljungaverk som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Ljungaverk

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Ljungaverk om du vill göra något speciellt på ett bageri i Ljungaverk. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Ljungaverk från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Ljungaverk

Det finns minst ett bageri i Ljungaverk, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Ljungaverk, finns nedan lite allmän information om Ljungaverk som kan vara av intresse.

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Ljungaverk kan du läsa mer om Ljungaverk i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Ljungaverk som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ljungaverk som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västernorrland.