Hitta ett bageri i Matfors - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Matfors. Om du bor i Matfors och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Matfors. Om du letar efter ett bageri i Matfors som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Matfors

Här är en lista över alla bagerier i Matfors som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Matfors som uppfyller dina behov här.

Circle K
Munkv. 1
864 33 MATFORS


Frallor och fika i Matfors

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Matfors om du vill göra något speciellt på ett bageri i Matfors. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Matfors från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Matfors

Det finns minst ett bageri i Matfors, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Matfors, finns nedan lite allmän information om Matfors som kan vara av intresse.

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Matfors kan du läsa mer om Matfors i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Matfors som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Matfors som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västernorrland.