Hitta ett bageri i Örnsköldsvik - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Örnsköldsvik. Om du bor i Örnsköldsvik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 4 olika bagerier i Örnsköldsvik. Om du letar efter ett bageri i Örnsköldsvik som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Örnsköldsvik

Här är en lista över alla bagerier i Örnsköldsvik som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Örnsköldsvik som uppfyller dina behov här.

Lundbergs Bröd
Nyg. 35
891 34 ÖRNSKÖLDSVIK


Bageri Viktoria
Viktoriaesplanaden 13 A
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Edmarks Bageri
Hästmarksv. 6 Coop Forum
891 38 ÖRNSKÖLDSVIK


Sockerbagaren i Gullänget AB
Björnav. 28
891 41 ÖRNSKÖLDSVIK


Frallor och fika i Örnsköldsvik

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Örnsköldsvik om du vill göra något speciellt på ett bageri i Örnsköldsvik. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Örnsköldsvik från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Örnsköldsvik

Det finns minst ett bageri i Örnsköldsvik, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Örnsköldsvik, finns nedan lite allmän information om Örnsköldsvik som kan vara av intresse.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Örnsköldsvik kan du läsa mer om Örnsköldsvik i den här artikeln.

Vi upptäckte 4 olika bagerier i Örnsköldsvik som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Örnsköldsvik som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västernorrland.