Hitta ett bageri i Sollefteå - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Sollefteå. Om du bor i Sollefteå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 4 olika bagerier i Sollefteå. Om du letar efter ett bageri i Sollefteå som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Sollefteå

Här är en lista över alla bagerier i Sollefteå som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sollefteå som uppfyller dina behov här.

Westerlunds Café
Storg. 69
881 31 SOLLEFTEÅ


Coop Konsum
Storg. 80
881 31 SOLLEFTEÅ


Wienerbageriet
Fredrikshovsv. 1
881 52 SOLLEFTEÅ


Jan Westman M.E.F.
Långg. 36 C
881 32 SOLLEFTEÅ


Frallor och fika i Sollefteå

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Sollefteå om du vill göra något speciellt på ett bageri i Sollefteå. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Sollefteå från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Sollefteå

Det finns minst ett bageri i Sollefteå, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Sollefteå, finns nedan lite allmän information om Sollefteå som kan vara av intresse.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Sollefteå kan du läsa mer om Sollefteå i den här artikeln.

Vi upptäckte 4 olika bagerier i Sollefteå som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sollefteå som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västernorrland.