Hitta ett bageri i Timrå - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Timrå. Om du bor i Timrå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Timrå. Om du letar efter ett bageri i Timrå som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Timrå

Här är en lista över alla bagerier i Timrå som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Timrå som uppfyller dina behov här.

Coop Extra
Köpmang. 29
861 31 TIMRÅ


Hampus & Julia Bageri I Timrå AB
Köpmang. 29
861 31 TIMRÅ


Frallor och fika i Timrå

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Timrå om du vill göra något speciellt på ett bageri i Timrå. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Timrå från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Timrå

Det finns minst ett bageri i Timrå, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Timrå, finns nedan lite allmän information om Timrå som kan vara av intresse.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Timrå kan du läsa mer om Timrå i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Timrå som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Timrå som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västernorrland.