Hitta ett bageri i Köping - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Köping. Om du bor i Köping och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Köping. Om du letar efter ett bageri i Köping som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Köping

Här är en lista över alla bagerier i Köping som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Köping som uppfyller dina behov här.

Skogslyckans Gårdsbageri
Norrhamra 3
731 91 KÖPING


Skeppshandelns Stenugnsbageri AB
Ö. Långg. 35
731 30 KÖPING


Cafe Bivur
Viktoriag. 7
731 32 KÖPING


Frallor och fika i Köping

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Köping om du vill göra något speciellt på ett bageri i Köping. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Köping från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Köping

Det finns minst ett bageri i Köping, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Köping, finns nedan lite allmän information om Köping som kan vara av intresse.

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Köping kan du läsa mer om Köping i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Köping som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Köping som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västmanland.