Hitta ett bageri i Riddarhyttan - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Riddarhyttan. Om du bor i Riddarhyttan och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Riddarhyttan. Om du letar efter ett bageri i Riddarhyttan som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Riddarhyttan

Här är en lista över alla bagerier i Riddarhyttan som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Riddarhyttan som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Riddarhyttan

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Riddarhyttan om du vill göra något speciellt på ett bageri i Riddarhyttan. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Riddarhyttan från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Riddarhyttan

Det finns minst ett bageri i Riddarhyttan, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Riddarhyttan, finns nedan lite allmän information om Riddarhyttan som kan vara av intresse.

Riddarhyttan är en tätort i Skinnskattebergs kommun i nordvästra hörnet av Västmanlands län i Västmanland. Orten är belägen vid riksväg 68, och är en utpräglad bruksort. Man har en mycket lång tradition inom bergsbruk. Efter att den sista gruvan lades ned år 1979 är orten numera främst bostads- och serviceort.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Riddarhyttan kan du läsa mer om Riddarhyttan i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Riddarhyttan som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Riddarhyttan som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västmanland.