Hitta ett bageri i Alingsås - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Alingsås. Om du bor i Alingsås och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 10 olika bagerier i Alingsås. Om du letar efter ett bageri i Alingsås som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Alingsås

Här är en lista över alla bagerier i Alingsås som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Alingsås som uppfyller dina behov här.

Ekstedts bageri
Drottningg. 26
441 30 ALINGSÅS


Fröken Gerdas Bageri
Göteborgsv. 16
441 32 ALINGSÅS


Deli Deli
Nyg. 11 -13
441 30 ALINGSÅS


Hemvägens Frestelser Bageri AB
Hemv. 18
441 40 ALINGSÅS


Gust. Ekstedts Bageri & Café AB
Drottningg. 26
441 30 ALINGSÅS


Lennartssons Bageri AB
Industrig. 11
441 38 ALINGSÅS


Nolbygårds Ekobageri & Kafé
Tomteredsv. 1
441 38 ALINGSÅS


Ljungblads Konditori
L. Torget 3
441 30 ALINGSÅS


Marieborgs Bageri AB
Skolg. 76
441 35 ALINGSÅS


Östadkulle Hembageri, AB
Bagerivägen 4
441 92 ALINGSÅS


Frallor och fika i Alingsås

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Alingsås om du vill göra något speciellt på ett bageri i Alingsås. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Alingsås från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Alingsås

Det finns minst ett bageri i Alingsås, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Alingsås, finns nedan lite allmän information om Alingsås som kan vara av intresse.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Alingsås kan du läsa mer om Alingsås i den här artikeln.

Vi upptäckte 10 olika bagerier i Alingsås som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Alingsås som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.