Hitta ett bageri i Angered - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Angered. Om du bor i Angered och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 4 olika bagerier i Angered. Om du letar efter ett bageri i Angered som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Angered

Här är en lista över alla bagerier i Angered som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Angered som uppfyller dina behov här.

Green Bakery AB
Storås Industrig. 15
424 69 ANGERED


Molinsgatans Hönökaka Bageri
Pimpinellag. 68
424 61 ANGERED


Hawler Bageri & Konfekt
Bredfjällsg. 2
424 35 ANGERED


INGO
Hjällbov. 1
424 31 ANGERED


Frallor och fika i Angered

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Angered om du vill göra något speciellt på ett bageri i Angered. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Angered från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Angered

Det finns minst ett bageri i Angered, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Angered, finns nedan lite allmän information om Angered som kan vara av intresse.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Angered kan du läsa mer om Angered i den här artikeln.

Vi upptäckte 4 olika bagerier i Angered som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Angered som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.