Hitta ett bageri i Dingle - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Dingle. Om du bor i Dingle och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Dingle. Om du letar efter ett bageri i Dingle som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Dingle

Här är en lista över alla bagerier i Dingle som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Dingle som uppfyller dina behov här.

Håby Bageri AB
Strömstadsv. 20
455 61 DINGLE


Eliassons Konfekt
Saturnusg. 2
455 61 DINGLE


Frallor och fika i Dingle

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Dingle om du vill göra något speciellt på ett bageri i Dingle. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Dingle från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Dingle

Det finns minst ett bageri i Dingle, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Dingle, finns nedan lite allmän information om Dingle som kan vara av intresse.

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Dingle kan du läsa mer om Dingle i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Dingle som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Dingle som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.