Hitta ett bageri i Ellös - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Ellös. Om du bor i Ellös och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Ellös. Om du letar efter ett bageri i Ellös som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Ellös

Här är en lista över alla bagerier i Ellös som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ellös som uppfyller dina behov här.

Ellös Bageri & Café
Rosenlundsv. 1
474 31 ELLÖS


Frallor och fika i Ellös

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Ellös om du vill göra något speciellt på ett bageri i Ellös. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Ellös från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Ellös

Det finns minst ett bageri i Ellös, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Ellös, finns nedan lite allmän information om Ellös som kan vara av intresse.

Ellös är en tätort i Orusts kommun, belägen 15 km väster om kommunens centralort Henån. Ellös är den största industriorten på Orust, och hemort för Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Ellös kan du läsa mer om Ellös i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Ellös som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ellös som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.