Hitta ett bageri i Fjällbacka - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Fjällbacka. Om du bor i Fjällbacka och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Fjällbacka. Om du letar efter ett bageri i Fjällbacka som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Fjällbacka

Här är en lista över alla bagerier i Fjällbacka som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Fjällbacka som uppfyller dina behov här.

Setterlinds Bageri
Falkev. 2 A
457 40 FJÄLLBACKA


Coop Konsum Fjällbacka
Jasminv. 2
457 40 FJÄLLBACKA


Fikakorgen HB
N. Hamng. 8
457 40 FJÄLLBACKA


Frallor och fika i Fjällbacka

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Fjällbacka om du vill göra något speciellt på ett bageri i Fjällbacka. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Fjällbacka från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Fjällbacka

Det finns minst ett bageri i Fjällbacka, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Fjällbacka, finns nedan lite allmän information om Fjällbacka som kan vara av intresse.

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Fjällbacka kan du läsa mer om Fjällbacka i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Fjällbacka som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Fjällbacka som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.