Hitta ett bageri i Floby - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Floby. Om du bor i Floby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Floby. Om du letar efter ett bageri i Floby som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Floby

Här är en lista över alla bagerier i Floby som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Floby som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Floby

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Floby om du vill göra något speciellt på ett bageri i Floby. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Floby från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Floby

Det finns minst ett bageri i Floby, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Floby, finns nedan lite allmän information om Floby som kan vara av intresse.

Floby är en tätort i Falköpings kommun. De största företagen är Volvo Personvagnar (380 anställda), som tillverkar bromsskivor, navmoduler och vevstakar till fordonsindustrin, och Autokaross Rescue Systems (tidigare Autokaross i Floby) (80 anställda)

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Floby kan du läsa mer om Floby i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Floby som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Floby som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.