Hitta ett bageri i Floda - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Floda. Om du bor i Floda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Floda. Om du letar efter ett bageri i Floda som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Floda

Här är en lista över alla bagerier i Floda som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Floda som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Floda

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Floda om du vill göra något speciellt på ett bageri i Floda. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Floda från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Floda

Det finns minst ett bageri i Floda, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Floda, finns nedan lite allmän information om Floda som kan vara av intresse.

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Floda kan du läsa mer om Floda i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Floda som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Floda som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.