Hitta ett bageri i Fritsla - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Fritsla. Om du bor i Fritsla och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Fritsla. Om du letar efter ett bageri i Fritsla som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Fritsla

Här är en lista över alla bagerier i Fritsla som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Fritsla som uppfyller dina behov här.

Bageriet Fritsla
Förläggarev. 27
511 72 FRITSLA


Frallor och fika i Fritsla

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Fritsla om du vill göra något speciellt på ett bageri i Fritsla. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Fritsla från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Fritsla

Det finns minst ett bageri i Fritsla, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Fritsla, finns nedan lite allmän information om Fritsla som kan vara av intresse.

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Fritsla kan du läsa mer om Fritsla i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Fritsla som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Fritsla som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.