Hitta ett bageri i Göteborg - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Göteborg. Om du bor i Göteborg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 10 olika bagerier i Göteborg. Om du letar efter ett bageri i Göteborg som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Göteborg

Här är en lista över alla bagerier i Göteborg som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Göteborg som uppfyller dina behov här.

Kavringsbageriet
Eklandag. 45
412 61 GÖTEBORG


Maxi ICA Stormarknad
Grafiska v. 16
412 63 GÖTEBORG


Koopmansgatan Bröd och Bakverk AB Boulangerie Ducoin
Koopmansg. 3
414 62 GÖTEBORG


Göteborgs Pepparkaksbageri AB
S:t Sigfridsg. 146
412 67 GÖTEBORG


Café Kvarnpiren
Beleg. 7
417 64 GÖTEBORG


Smakfyllt bröd och butik
S. Allég. 14
413 01 GÖTEBORG


Liba Bröd AB
Lärje Stationsg. 1
415 25 GÖTEBORG


Glutenfritt Blomgrens Bageri
Allmänna v. 50
414 56 GÖTEBORG


Väderbodarnas Bageri
Friskväderstorget 4
418 38 GÖTEBORG


Mohlins Konditori
G. Björlandav. 145
417 28 GÖTEBORG


Frallor och fika i Göteborg

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Göteborg om du vill göra något speciellt på ett bageri i Göteborg. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Göteborg från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Göteborg

Det finns minst ett bageri i Göteborg, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Göteborg, finns nedan lite allmän information om Göteborg som kan vara av intresse.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Göteborg kan du läsa mer om Göteborg i den här artikeln.

Vi upptäckte 10 olika bagerier i Göteborg som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Göteborg som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.