Hitta ett bageri i Hålanda - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Hålanda. Om du bor i Hålanda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Hålanda. Om du letar efter ett bageri i Hålanda som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Hålanda

Här är en lista över alla bagerier i Hålanda som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hålanda som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Hålanda

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Hålanda om du vill göra något speciellt på ett bageri i Hålanda. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Hålanda från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Hålanda

Det finns minst ett bageri i Hålanda, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Hålanda, finns nedan lite allmän information om Hålanda som kan vara av intresse.

Hålanda socken i Västergötland ingick i Ale härad, ingår sedan 1974 i Ale kommun och motsvarar från 2016 Hålanda distrikt. Hålanda socken ligger nordväst om Alingsås med Grönån i väster, Vanderydsvattnet i nordväst och Risveden i öster. Socknen har odlingsbygd i ådalen och är i övrigt en skogsbygd.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Hålanda kan du läsa mer om Hålanda i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Hålanda som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hålanda som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.