Hitta ett bageri i Hällekis - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Hällekis. Om du bor i Hällekis och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Hällekis. Om du letar efter ett bageri i Hällekis som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Hällekis

Här är en lista över alla bagerier i Hällekis som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hällekis som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Hönsätersv. 12
533 74 HÄLLEKIS


Frallor och fika i Hällekis

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Hällekis om du vill göra något speciellt på ett bageri i Hällekis. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Hällekis från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Hällekis

Det finns minst ett bageri i Hällekis, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Hällekis, finns nedan lite allmän information om Hällekis som kan vara av intresse.

Hällekis är en tätort i Götene kommun. Samhället ligger ungefär 15 km från Götene och 25 km från Lidköping. Orten ligger vid sjön Vänerns strand. Strax söder om orten ligger platåberget Kinnekulle med 18 naturreservat och Kinnekulle naturvårdsområde.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Hällekis kan du läsa mer om Hällekis i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Hällekis som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hällekis som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.