Hitta ett bageri i Harestad - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Harestad. Om du bor i Harestad och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Harestad. Om du letar efter ett bageri i Harestad som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Harestad

Här är en lista över alla bagerier i Harestad som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Harestad som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Harestad

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Harestad om du vill göra något speciellt på ett bageri i Harestad. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Harestad från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Harestad

Det finns minst ett bageri i Harestad, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Harestad, finns nedan lite allmän information om Harestad som kan vara av intresse.

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Harestad kan du läsa mer om Harestad i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Harestad som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Harestad som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.