Hitta ett bageri i Hisings Backa - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Hisings Backa. Om du bor i Hisings Backa och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Hisings Backa. Om du letar efter ett bageri i Hisings Backa som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Hisings Backa

Här är en lista över alla bagerier i Hisings Backa som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hisings Backa som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Hisings Backa

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Hisings Backa om du vill göra något speciellt på ett bageri i Hisings Backa. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Hisings Backa från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Hisings Backa

Det finns minst ett bageri i Hisings Backa, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Hisings Backa, finns nedan lite allmän information om Hisings Backa som kan vara av intresse.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Hisings Backa kan du läsa mer om Hisings Backa i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Hisings Backa som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hisings Backa som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.