Hitta ett bageri i Hönö - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Hönö. Om du bor i Hönö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Hönö. Om du letar efter ett bageri i Hönö som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Hönö

Här är en lista över alla bagerier i Hönö som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hönö som uppfyller dina behov här.

Misoolha AB
Handelsträdgården 4
475 41 HÖNÖ


Klåvakaka På Hönö AB
Klåva Hamnv. 15
475 42 HÖNÖ


G-M Danielson Agenturer HB
Sörens v. 9
475 42 HÖNÖ


Frallor och fika i Hönö

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Hönö om du vill göra något speciellt på ett bageri i Hönö. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Hönö från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Hönö

Det finns minst ett bageri i Hönö, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Hönö, finns nedan lite allmän information om Hönö som kan vara av intresse.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Hönö kan du läsa mer om Hönö i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Hönö som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hönö som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.