Hitta ett bageri i Jonsered - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Jonsered. Om du bor i Jonsered och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Jonsered. Om du letar efter ett bageri i Jonsered som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Jonsered

Här är en lista över alla bagerier i Jonsered som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Jonsered som uppfyller dina behov här.

Hardenbergs Interiör AB
Stärteredsv. 27
433 75 JONSERED


Frallor och fika i Jonsered

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Jonsered om du vill göra något speciellt på ett bageri i Jonsered. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Jonsered från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Jonsered

Det finns minst ett bageri i Jonsered, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Jonsered, finns nedan lite allmän information om Jonsered som kan vara av intresse.

Jonsered är en tätort i Partille kommun, Västergötland och Västra Götalands län, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Jonsered var ett säteri som från 1830-talet utvecklades till en bruksort under familjen Gibsons ledning som gav orten en särprägel. Jonsereds fabriker var den dominerande arbetsgivaren.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Jonsered kan du läsa mer om Jonsered i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Jonsered som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Jonsered som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.