Hitta ett bageri i Karlsborg - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Karlsborg. Om du bor i Karlsborg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Karlsborg. Om du letar efter ett bageri i Karlsborg som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Karlsborg

Här är en lista över alla bagerier i Karlsborg som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Karlsborg som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Storg. 64
546 32 KARLSBORG


Frallor och fika i Karlsborg

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Karlsborg om du vill göra något speciellt på ett bageri i Karlsborg. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Karlsborg från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Karlsborg

Det finns minst ett bageri i Karlsborg, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Karlsborg, finns nedan lite allmän information om Karlsborg som kan vara av intresse.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Karlsborg kan du läsa mer om Karlsborg i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Karlsborg som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Karlsborg som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.