Hitta ett bageri i Kinnarumma - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Kinnarumma. Om du bor i Kinnarumma och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Kinnarumma. Om du letar efter ett bageri i Kinnarumma som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Kinnarumma

Här är en lista över alla bagerier i Kinnarumma som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kinnarumma som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Kinnarumma

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Kinnarumma om du vill göra något speciellt på ett bageri i Kinnarumma. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Kinnarumma från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Kinnarumma

Det finns minst ett bageri i Kinnarumma, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Kinnarumma, finns nedan lite allmän information om Kinnarumma som kan vara av intresse.

Kinnarumma är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Kinnarumma socken. Genom Kinnarumma rinner Häggån, som mynnar ut i Viskan.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Kinnarumma kan du läsa mer om Kinnarumma i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Kinnarumma som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kinnarumma som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.