Hitta ett bageri i Kode - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Kode. Om du bor i Kode och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Kode. Om du letar efter ett bageri i Kode som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Kode

Här är en lista över alla bagerier i Kode som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kode som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Kode

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Kode om du vill göra något speciellt på ett bageri i Kode. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Kode från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Kode

Det finns minst ett bageri i Kode, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Kode, finns nedan lite allmän information om Kode som kan vara av intresse.

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Kode kan du läsa mer om Kode i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Kode som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kode som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.