Hitta ett bageri i Landvetter - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Landvetter. Om du bor i Landvetter och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Landvetter. Om du letar efter ett bageri i Landvetter som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Landvetter

Här är en lista över alla bagerier i Landvetter som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Landvetter som uppfyller dina behov här.

Haga bullen
Hökabergsv. 1
438 34 LANDVETTER


Landvetter Stenugnsbageri
Stenåkersgatan 12
438 32 LANDVETTER


Frallor och fika i Landvetter

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Landvetter om du vill göra något speciellt på ett bageri i Landvetter. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Landvetter från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Landvetter

Det finns minst ett bageri i Landvetter, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Landvetter, finns nedan lite allmän information om Landvetter som kan vara av intresse.

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Landvetter kan du läsa mer om Landvetter i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Landvetter som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Landvetter som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.